Andra skräddarsydda prylar

Att skapa en egen klädstil för att uttrycka din personliga stil med kan vara väldigt roligt! Är du händig kan det vara en idé att gå och titta på klädloppisar och hitta ett snyggt klädesplagg som du sedan sätter sin personliga prägel på.

Svart klänningDet behöver inte vara svårt. Du kan lätt ändra en klänning eller ett par byxor genom att bara köpa nya knappar eller sätta dekorativa band på – och vips har du något som ingen annan har men det finns fler områden än bara dina egna kläder som kan skräddarsys till det du vill ha. Låt fantasin flöda!

Hur vill du uttrycka dig?

Kanske har du haft en rolig text som du tänkt kunde bli ett roligt tryck som du visar upp för världen, många företag online har just den tjänsten där du kan skicka in din egen design eller text för tryck på valfri t-shirt eller topp. Tillbehör som smycken, skor, hattar och även mobilskal kan förändra din look.

Väskor kan dekoreras och förändras i det oändliga och utgör en fin accessoar som piffar upp din stil och genom att färgkoordinera väskan med skorna skapar du ett blickfång som ger dig just den där intressanta framtoningen som skapar det intryck du göra på din omgivning. Även skor kan förändras med dekorationer, speciellt tygskor när sommaren snart är här.

Har du bara en enkel svart klänning kan du göra väldigt mycket. En enkel lösning som tillsammans med andra accessoarer kan utöka din garderob. En liten ovanlig jacka över det som du själv ändrat med några enkla ovanliga nya knappar kan ge dig oändliga nya kombinationer för kommande cocktailpartyn eller events. Att vara annorlunda kan vara enklare än du tror.