Passande frisyr till din outfit

Passande frisyr till din outfit

Din frisyr är ofta en avgörande faktor i ditt mode. Den sätter tonen för hela ditt utseende och stil. Vissa frisyrer du kan bära med vilken outfit som helst, oavsett var du går, medan andra frisyrer är tillämpade för speciella tillfällen.

Tillfället avgör frisyr

Självklart borde din frisyr inte påverka hur du framstår men trots allt kan det vara bra att följa vissa riktlinjer beroende på tillfälle. Däremot, har du på dig en informell outfit, såsom vardags- eller träningskläder, kan det vara bekvämare med en informell frisyr.

Exempelvis kräver en formell outfit en formell frisyr. En slarvig håruppsättning kan ibland få dig att se oseriös ut trots att du bär den tillsammans med en kontors outfit eller festkläder.

Ansiktsform och personlig stil

Vad som även är viktigt att tänka på är din ansiktsform. Om du har ett avlångt ansikte är en kort frisyr med lugg mer passande. Å andra sidan, om du har ett runt eller fyrkantigt ansikte kan medellånga eller långa frisyrer passa bättre.

Till sist men inte minst bör du tänka på dina personliga preferenser och stil. Detta är den viktigaste faktorn eftersom det handlar om vad du vill ha på dig och hur du vill presentera dig själv. Hos Poze kan du hitta frisyrer för alla typ av ansiktsformer och outfits.