Komplettera din outfit med en snygg makeup

Komplettera din outfit med en snygg makeup

Pricken över i:et för din outfit är din makeup. Vare sig om du gillar en färgglad makeup eller en mer diskret och naturlig look. Det finns smink för alla smaker, stilar och budgetar som du lätt kan köpa online.

Börja med en bra bas

Oavsett om du vill ha en tyngre sminkning eller mer neutral så är grunden a och o. Både att hitta rätt nyans för din hy men också rätt typ av produkt. Primer är alltid bra att börja med innan du lägger din foundation. Det finns både flytande och pulver som är mer täckande som foundation eller så kan du välja en så kallad tinted moisturiser som är lite lättare och kan vara bra för en naturligare look eller ett bra alternativ på sommaren. Om du behöver så finns också concealer som du i så fall lägger innan din foundation.

Lek runt med resten

Efter du hittat basen som funkar för dig börjar det roliga. Där kan du leka runt med ögonskuggor, rouge och läppfärg. Ett tips är att lägga fokus antingen på ögonen eller på läpparna. Det kan lätt bli lite för tungt annars. Mascaran kan du välja i klassiskt svart eller brunt, eller leka lite med färger även där. Det viktiga är att du själv trivs i det.