Snygg inifrån och ut

Snygg inifrån och ut

Det du har på dig under dina kläder kan göra skillnad på flera sätt. Det kan dels få dig att känna dig snyggare. Men det kan även hjälpa till att få kläderna att sitta lite bättre. Underkläder delas vanligtvis in i två olika kategorier: underkläder och shapewear. Handla på nätet om du behöver fylla på i underklädeslådan.

Olika sorters underkläder

Marknaden för underkläder för damer är idag väldigt bred. Det finns många olika sorters underkläder att välja bland. De vanligaste är BH och trosa som kommer i olika modeller, material och färger. Men utöver de vardagliga underkläderna finns det också bodys, korsetter, strumpbyxor och olika typer av nattkläder. Det finns underkläder för dig som är vågad. Sedan finns det även underkläder för dig som är ute efter något mer bekvämt och vardagligt.

Shapewear formar kläderna

Förutom att det finns olika modeller på underkläder finns det även shapewear. Shapewear är en typ av underkläder men de är framtagna för forma till din siluett och få kläderna att sitta lite finare längs med kroppen. Det är särskilt behjälpligt att ha shapewear när du ska bära ett tight plagg. Några exempel på shapewear är trosor, underklänning, bodysuit och BH.