Modemärken att hålla koll på

fashion show clothes_265360139

Inom modebranschen finns det tusentals märken att välja bland, vissa bättre än andra. Vi har listat några bra märken inom olika segment som vi tycker att man ska hålla lite extra koll på henne. 

Mila Silver

Mila Silver är namnet på en smyckesföretag med sin egen kollektion med det enkla namnet: Mila Silver Collection och som säljs på deras hemsida. De har vackra silversmycken i elegant stil och svävar mellan minimalism och utefter det senaste modet. Det är ett mindre, svenskt märke som vi räknar med kommer att växa sig allt större.

FILA

När det kommer till sportkläder var FILA en gång i tiden en av de populäraste. Under senare 90-talet och början av 2000-talet var FILA en av jättarna tillsammans med Nike och Adidas. Sedan försvann dem. Och nu är de tillbaka! FILA har gått ihop med svenska streatwearföretaget Junkyard och skapat en kollektion som du endast kan köpa genom Junkyard. Vi förutspå ännu en stor framtid för FILA.

ICNY

En ung man cyklar nedför gatan i New York och blir påkörd. Som en blixt från klar himmel föds hans kollektion. Mike Cherman bestämde sig för att skapa moderiktiga kläder med insydda reflexer för att skydda cyklister, men här i Norden är det så klart perfekta kläder att ha under hela vintern när det blir mörkt. Hans märke ICNY är en märke för herrar men för kvinnor som gillar lössittande kläder