Plaggen alla borde ha i garderoben

Mode inkluderar ju väldigt många olika stilar, men det finns fortfarande en hel del plagg som korsar gränserna och kan passa in i så många stilar att alla borde ha dem som en del av sin samling, oavsett om man är man eller kvinna.

Den vita skjortan

Den vita skjortan är ett tidlöst plagg som lika lätt kan matchas till vardagsklädseln som finkläderna. Detta är dock inte bara ett enskilt plagg utan kommer i ett par intressanta varianter. Men vilken man än väljer bör man i alla fall ha ett exemplar av detta ikoniska plagg.

En bekväm hoodie

Oavsett om man använder den som ett träningsplagg, ett substitut för en jacka på våren/hösten eller bara något att ta på sig när det är lite kyligt är hoodien ett av de plaggen alla kan få bra användning för. De går också att hitta i flera varianter beroende på hur man helst använder den.

Den perfekta t-shirten

Alla har vi säkert ett par t-shirts i garderoben, men det kan absolut vara värt att lägga ned lite mer tid på att verkligen hitta det perfekta exemplaret. Något som är lika lätt att ha på sig under skjortan eller bära för sig själv.

Blåjeansen

Det går ju dock inte att tala om ikoniska plagg utan att nämna de klassiska, blåa jeansen. Dessa har så pass mångsidighet att de går att kombinera med säkert hälften av resten av garderoben. Om man vid något tillfälle inte kan bestämma sig vad man ska ha på sig kan man nästan alltid börja med sina blåa jeans som grund.

Kavajen

Kavajen har precis som den vita skjortan visat sig vara näst intill oumbärlig i dagens mode. Medan det en gång var något män hade på sig när de klädde upp sig är nu kavajen ett sant unisexplagg som hör lika mycket hemma till vardags som vid balen.