Roliga barntryck

Regnbågens alla färger, coola maskiner och personer, favoritartisten eller en populär barnserie. På barnprodukter finns det alltid en uppsjö med tryckta varor som barnen snällt ber mamma eller pappa köpa. Att trycka barntryck är alltid rätt, kan man säga. 

Hur kommer barntrycket in i hemmet? Jo, det finns flera lösningar för att få lite mer tryck i hemmet utan att det tas över av barnprodukter. Det första steget man kan göra är att använda sig av barnens teckningar. Samla ihop och välja ut de finaste och de som betyder mest för er och barnet. Sedan kan man skanna in bilden på datorn och få den tryckt på canvas. Eller så tar man den till sin lokala rammakare och få den inramad. Sist men inte minst kan man köpa specialpapper och trycka teckningen själv på en t-shirt.

Sedan har vi ju det klassiska barnkalaset. Här kan man köpa tryck på det mesta men mycket av det går bara ner i soptunnan eller en förvaringslåda tills nästa kalas. Utnyttja bilderna på exempelvis de fina inbjudningskorten och gör små bilder till barnets rum. Använd gärna också korten som ni får när barnet blir inbjuden på ett kalas. Det kan också vara roligt att köpa en kul vaxduk med ett gladare tryck som tas fram varje mysfredag. Barnet kommer säkerligen att uppskatta det. Eller köp några plastmuggar med barnets favoritartist/favoritserie. Då har plötsligt barnet en mugg som endast han eller hon får dricka ur och det kommer kännas lite speciellt och viktigt att alltid få ha den muggen.