Säg det med en t-shirt

Kläder handlar om att uttrycka sig. Oavsett om du gör det medvetet eller inte sänder du alltid ut ett budskap med de kläder du väljer att ha på dig. Många väljer att ta det ett steg längre genom att ha tryck med text och klara budskap på sina kläder.

blank white t shirt

Det allra vanligaste plagget för tryck är den klassiska t-shirten som kan rymma många både roliga som seriösa budskap. Det har länge varit populärt med tryck som uttrycker bärarens personlighet och det är något som bara blir allt vanligare. Många har också för att visa samhörighet med andra. Det kan handla om supportertröjor för olika idrottslag eller roliga motiv med skämt som man bara förstår om man verkligen är insatt. Sådana tröjor brukar vara väldigt populära på olika sammankomster.

Hitta din t-shirt via internet

När det gäller t-shirts med roliga tryck på är det viktigaste att de känns unika. Därför väljer de flesta att vända sig till internet när de vill hitta sin t-shirt med tryck på.

Designa din egen t-shirt

Något som faktiskt kan vara ännu roligare är om du använder dig av ett eget tryck. Det är väldigt lätt att göra och allt du behöver är en bild på trycket. På de allra flesta sidorna går det smidigt och du laddar bara upp bilden när du gör din beställning och det är klart. Då kommer t-shirten dimpa ned i din brevlåda oftast efter bara någon dag.

Det finns flera företag som trycker upp t-shirts med eget tryck, ett av dem är Spreadshirt. Att designa sin egen t-shirt är lätt om du är kreativ och har lite känsla för stil. En stor dos av humor kan också underlätta då t-shirttryck ofta handlar om att vara vitsig och rolig.