Snygga grafiska prints

När folk talar om grafiska prints går tanken först till T-shirts med tryck. Det stämmer också alldeles utmärkt men vad folk inte vet är att det kan innebära så mycket mer. Grafiska prints som tavlor inreder hemmets väggar på ett trevligt och varierat sätt.

Tavlor med grafiska prints är mycket populära och eftertraktade. De livar upp sterila och tråkiga ytor. Precis som trycket på din skjorta drar blickarna till sig kommer en trevlig tavla med grafiskt print i fokus.

Vackra naturmotiv

tryckNaturmotiv som grafisk tavla ger ett naturtroget och levande intryck. Denna konstform är omtyckt i alla åldrar, stora som små. Det finns en del butiker som säljer dessa typer av tavlor och störst utbud hittar man på nätet. Butiken Pirum Parum är en av de butikerna som säljer tavlor med grafiskt print. Det är naturen som är tema för många serier med insekter och smådjur och det finns givetvis många olika motiv som kan vara intressanta inom denna genre.

Minimalistiskt är ett tema som är mycket populärt. Dessa alster spänner över breda och gränsöverskridande områden. Abstrakta tavlor, prints dekorerade med blommor, arkitektur, säg vad du vill ha så går det att skapa ett motiv med linjer och mönster som du bara kan drömma om.

Prints på mycket mer än t-shirts

Men glöm föralldel inte bort att grafiska prints kan användas på jumprar och klänningar, till exempel. Utsmyckade kläder är en plats och tavlor en annan. Men visst kan liknade idéer användas både här och där. Inspiration kan man hämta från många olika håll, använd bara ditt kreativa tänk för att förverkliga det.

Stilren design för medvetna hem kan vara grafiska prints som förgyller hemmets vardag. Föreställ dig till exempel en fondvägg med ett stort tryck som föreställer höstlika björkstammar och en annan del av bostaden en sommaräng. Visst kan hemmets vrår och ytor bli intressanta och rogivande, eller lika gärna inspirerande. Det ena passar där och det andra där. Grafiska prints som tavlor är lika snygga och fyller sin plats likväl som tröjor och skjortor med tryck. Det är bara din fantasi som sätter gränser.