Snygga sporttröjor

Att ha på sig en sporttröja till vardags har blivit mer och mer moderiktigt och nuförtiden är de flesta sporttröjor dessutom snygga nog att de passa in de flesta sammanhang. Antingen kan du ha en tröja som är riktigt snygg, men med ett lag som du inte riktigt bryr sig om, eller så visar du din uppskattning och kärlek till ditt favoritlag och bär deras tröja.SupportrarI slutet av maj är det final i Champions League, då de spanska jätterivalerna Atletico Madrid och Real Madrid ställs mot varandra. Det här är en av årets största fotbollshändelser, förutom VM. Som en sann supporter ska du alltid stötta ditt lag med en cool supportertröja. På så sätt visar du omvärlden vilket lag du stöttar, och om de dessutom vinner kan du sedan springa ut på gatan och stolt visa upp sin glädje, iklädd det mest passande som går för just det tillfället.

Vilket lag håller du på?

Även om man inte gillar just Atletico eller Real, så kan du ändå visa vilket lag man håller på. Om du inte tycker att favoritlagets hemmatröja är speciellt snygg, kan man kolla om det går att köpa bortatröjan, eller kanske en äldre, mer klassisk, modell. Tyvärr finns det inte så många butiker i Sverige som säljer sporttröjor. Men på internet är utbudet större – titta till exempel på Supporterprylar.se för flera olika alternativ av alla möjliga klubbars tröjor och dessutom från många andra sporter, som amerikansk fotboll, basket och ishockey.

Sverige åkte ur – vilka ska du nu heja på?

Tyvärr vart Sverige utklassade av Portugal vilket innebär att vi inte är med i VM i år, men det kan vara en bra idé att heja på ett annat land med ännu större entusiasm än om Sverige spelade. Om du köper en snygg tröja för det landet du hejar på så känns det nog som att du passar in bättre. Då känns det kanske nästan som om du hejar på ditt eget land.