Snyggt klädd i vår

Äntligen är våren kommen och med det så smått också solen. Våren innebär ju också att man kan hänga in vinterkappan och även lägga halsduken och vantarna i byrålådan. Här kommer några tips på hur man kan se snygg ut i vår.

JeansJeans är ett plagg som alltid fungerar och kanske framför allt under våren. Ett bra tips för att få till den där rätta vårkänslan kan vara att satsa på ett par jeans i ljusa färger som till exempel vit, ljusgrå eller ljusblå.

När vi närmar oss försommaren och det blivit lite varmare är förstås en t-shirt det ultimata plagget. Det roliga med t-shirts är ju också att de kan se ut på så väldigt många olika sätt, både vad gäller färg och form. Ett bra tips om man vill sticka ut lite kan vara att designa några t-shirts på egen hand.

Ingen outfit är ju så klart komplett utan åtminstone ett par tjusiga accessoarer. Solglasögon är ett måste när våren kommer och här kan ett bra tips vara att satsa på några olika par så man har att byta med. Några armband eller liknande är ju också väldigt snyggt.