Stilrena accessoarer


Att använda sig av accessoarer är ett perfekt sätt för att kombinera och byta stil som funkar både till vardags och fest.

I en engelsk artikel från tidningen The Scholar pratar modeikonen Jeremy Hackett om de 10 viktigaste saker en man bör tänka på för att hålla sig trendig. Där står det att man gärna ska göra sin stil personlig och välja accessoarer med omsorg.

Här kommer fler tips på några tidlösa accessoarer som alla män bör ha som alltid går hem.

Den smala svarta slipsen

Även för män finns det ”den lilla svarta” som bör finnas i var mans garderob, nämligen en stilren svart slips som funkar till allt. Vi pratar om en snygg slips i enkel och smal modell som fulländar din outfit vare sig du ska på fest eller bara till kontoret. Enklare kan det inte bli – du vet väl hur man knyter en slipsknut?

Bröstnäsduken

Bröstnäsduken har kommit att bli en av de mest klassiska och tidlösa accessoarerna som du enkelt kan addera till en kavaj eller en kostym. Tack vare alla de färgglada modellerna som finns upphöjs din annars så diskreta och lite formella kostym till en roligare och festligare look. Det enda du behöver tänka på är att vika den på ett snyggt sätt och placera den i bröstfickan. Här får du tips på hur du viker din bröstnäsduk på bästa sätt.

Klocka

Vad kan vara manligare än en snygg och stilren klocka som ger dig den rätta sofistikerade looken. Eftersom en klocka är mannens viktigaste accessoar får den gärna vara uppstickande från de andra accessoarerna. Välj en klocka utifrån din egen smak och stil, på Neckwear hittar du det mesta inom accessoarer och där finner du många olika modeller av herrklockor vilket gör det lättare för dig att hitta just din modell, samtidigt som du vet att utbudet är det allra senaste.

Ray Ban Wayfarers

Ingen har väl undgått att lägga märke till tidernas ultimata accessoar som gör din stil komplett, närmare bestämt ett par Ray Ban Wayfarers. Trendiga män har ända sedan 50-talet valt dessa bågar som ger dem den där snygga stilen, en mix av elegans och sport. Ett par Wayfarers kan få den tråkigaste outfiten att verka trendig och personlig.