Sommarens heta mode

mode_401672065Sommaren är ju i full gång, och har man ännu inte fixat en snygg sommargarderob behöver man inte misströsta. Det finns en hel del tid kvar att plocka upp både det ena och det andra plagget och visa upp dem på stan, stranden eller var än man annars planerat på att tillbringa sommaren.

Synliga axlar

En stor grej i sommarmodet är ju såklart att visa axelpartiet. Detta är ofta en röd tråd under sommarmånaderna och det finns ett stort utbud på nätet av kläder som följer detta mode. Med så mycket att välja mellan är det ju lätt hänt att man plockar upp mer än bara ett plagg. Då kan man ju alltid se till att komma undan lite billigare på de största butikerna.

Retro badkläder

En rolig grej i sommarens mode är att många ha satsat på retroinspirerade badkläder. Här kan man lätt se inslag från stilen som fanns på 50- och 60-talet med hög midja och mönster som polka. Naturligtvis har de ofta tagit en modern spinn på modet och det går nästan garanterat att hitta något som passar en.

Spets och volang

Sommarens mode är även fullt av kläder med spets och volang. Detta är perfekt för alla tillfällen då man känner sig för att vara lite extra elegant, men det finns såklart även inslag av detta i mer lediga klädesplagg. Kläder med volang ger genast mer böljande former till kroppen och är ett väldigt praktiskt sätt att få lite mer kurvor i formen.