Skapande och tryck

öppen bokAtt trycka saker själv är alltid spännande och roligt. Bara tanken att det är någonting man gjort själv gör det värt den extra mödan. I dag finns det många små och stora tryckerier som kan hjälpa dig att trycka det mesta. Varför inte trycka en egen bok? Här får man lägga ner mer tid än när man trycker en t-shirt men du kommer att ha roligt under hela resan från idé till färdig produkt!Det tar tid att skriva en bok. Först måste man bli inspirerad och komma på en idé. Sedan ska all text ned på sidorna. Här kan det ta allt från några månader till några år. Det fina med en bok är att den kan läggas på hyllan under en längre period för att sedan bli färdigställd. När man väl är klar så kommer nästa steg – att hitta någon som vill publicera boken.

Förlaget som alltid ger ut din bok

Nu kan du göra en egen bok hos Vulkan där du kan välja precis om du vill ge ut den, bara trycka några privata exemplar och vilket format den ska ha. Vad än din bok handlar om kan du få den utgiven som en riktigt genomarbetad och vacker bok med hjälp av korrekturtjänster och författarutlåtanden. Du behöver inte ha ett eget företag för att få boken utgiven och alla tjänster är valfria.

Praktiska verktyg

Har du inga egna idéer för hur din bok ska se ut så kan du få hjälp med både designen och marknadsföringen.Om det är en egenutgivning så är det kostnadsfritt att skapa en bok hos Vulkan. Du har alla verktyg du behöver tillsammans med instruktioner och mallar för att hjälpa dig på vägen, oavsett hur du väljer att publicera boken. Priserna är dessutom humana och utan några dolda kostnader.Om du vill skapa din egen bok från början till slut som ska säljas i bokhandlarna så beställer du ett distributionspaket. Det är det absolut billigaste alternativet eftersom du trots allt utför en stor del av arbetet helt på egen hand.Nu har du inte längre någon ursäkt till att inte ta tag i romanen som ligger på hårddisken och väntar!