Accessoarer för honom

accessoarer

Mode är ett sätt för oss att uttrycka oss på. Med våra kläder säger vi ofta mer än vad vi gör med våra ord. Men även accessoarerna spelar en stor roll för utstyrseln. Genom att lägga till och ta bort utvalda accessoarer kan vi klä upp oss och klä ned oss utan att byta kläder. Därför bör vi bygga upp en garderob av accessoarer. Precis som vi har en för våra klädesplagg.

En lekfull detalj

En accessoar som är lätt hänt att överse är strumpan. Den riskerar att bli något vi helt enkelt drar på oss i slentrian på morgonen. Men val av strumpa kan verkligen lyfta din outfit. Ett tips är att matcha den trendiga korta byxlängden med färgglada eller mönstrade sockor. Vill du istället vara mer stilren kan du i alla fall investera i strumpor av premiumkvalitet, även om de går i naturfärger.

Klassiker som vinner i längden

Den mest utmärkande herraccessoaren är antagligen armbandsuret. Det gick från att vara enbart funktionellt till att bli en av våra mest stilbildande detaljer. Ofta vill vi ha minst två, ett klassiskt i metall och ett som är sportigt. Ska du bara köpa ett får du fundera på vilket av alternativen som passar bäst in för dina behov. Hos onlinebutiken Klockor.se hittar du ett brett utbud av alla möjliga stilar.