Accessoarer till dina kläder

shutterstock_333732491Dina kläder får inget riktigt liv utan några schyssta accessoarer. En outfit är inte komplett utan de små detaljerna.

Material

Nuförtiden finns det inga material som är förbjudna. Den största trenden är att använda sin personlighet när man klär sig. Det är svårt att välja fel. Istället gäller det att välja material efter materialet på dina kläder: om du har på dig fina och tunna material är det snyggare med mer klassiska material som guld och silver. Färgglada kläder och en mer ungdomlig stil lämpar sig bättre för plast- och lädermaterial.

Ovanligare accessoarer

Du kan också använda dig av annat än smycken för att skapa accessoarer. I dagsläget  är mobilen en av de populäraste accessoarerna som vi ställer lägger ifrån oss. Du kan få mobilskal och mobilsmycken skräddarsydda enligt ditt tycke och smak.Eller så kan man använda solglasögon, hattar eller väskor som accessoarer. Smycka din vanliga, svarta läderväska med vacker tråd, pärlor eller andra saker som du gillar.Du kan också göra dina egna accessoarer om du inte hittar något du gillar i butikerna. Med lite inspiration från nätet, några välvalda smycken och tyger, kan du skapa i princip vad som helst. Du kan till och med virka ett eget halsband. Det kommer du säkerligen att vara ensam om att äga!